CKC Drenthe op zoek naar nieuw talent

30 juni 2023

CKC Drenthe is continu op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker of leerkracht met hart voor de kinderen en voor onderwijs en opvang? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van integrale kindcentra in een professionele, lerende organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

CKC Drenthe verzorgt christelijk basisonderwijs en kinderopvang op 31 kindcentra in Assen, Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Tynaarlo, Noordenveld en Midden-Drenthe. Het kind staat centraal bij alles wat we doen. Wij hebben oog voor het kind en versterken dit door oog te hebben voor ouders, sociale partners en onze eigen collega’s: Oog voor iedereen! Om deze ambities waar te maken zijn we continu op zoek naar nieuwe collega's. 

Wat bieden wij?

  • Voor de instroom van nieuwe collega's maken we gebruik van een vervangerspool, zowel voor onderwijs als voor kinderopvang (dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang). Je kunt je aanmelden voor een specifieke regio (Assen, Midden-Drenthe, Tynaarlo/Noordenveld of Borger-Odoorn/Aa en Hunze) of voor de hele regio waarin CKC Drenthe werkzaam is. Ook kun je zelf bepalen op welke dagen je je beschikbaar wilt stellen. Qua omvang zijn er mogelijkheden van 8 tot 36 uur per week. Ben je eenmaal werkzaam in de vervangerspool, dan kom je als eerste in aanmerking voor vacatures in de reguliere formatie. Maar vanuit de vervangerspool krijg je eerst de kans om de kindcentra goed te leren kennen en te ervaren waar jij goed op je plek zit!
     
  • Leeftijd is voor ons geen criterum. Zolang je bevoegd bent als leerkracht danwel een kindgerichte MBO of HBO opleiding hebt gedaan die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker, zien we je sollicitatie graag tegemoet! 
     
  • CKC Drenthe kent goede professionaliseringsmogelijkheden en een begeleidingstraject voor startende medewerkers. Bovendien kent CKC Drenthe zowel voor onderwijs als in de kinderopvang een ruim taakurenbeleid, zodat er naast de tijd op de groep voldoende tijd is voor overleg, scholing en het deelnemen aan bijeenkomsten vanuit het kindcentrum. 
     
  • Na een jaar werkzaam te zijn geweest en bij een goede beoordeling bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd.

 

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan via deze website of stuur je brief met CV naar mensenorganisatie@ckcdrenthe.nl, dan maken we snel een afspraak voor een eerste kennismaking. 

 

 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken